KommaGo

Hele vage website. In mijn standaard Firefox-profiel werkt de website niet omdat ze iets raars met cookies doen (The page isn’t redirecting properly).

In een alternatief profiel werkt ie wel. Echter na het aanmaken van mijn profiel is mijn bestelling daar niet te zien. Mogelijk komt dat nog.

Gratis verzenden is mogelijk en ook het verzenden als dropshipment is gratis (dus geen logo's op de doos).

Zeer slechte (pre-sale) klantenservices:
❌ Bij de bestelling word je standaard aangemeld voor een nieuwsbrief. Opt-out dus, in plaats van opt-in.
❌ Ze tonen reviews van trustedshops.nl dat in werkelijkheid gewoon een scamsite is. (De Firefox-addon heeft als URL /googlesearchfirefox 🤨. Je zou een review moeten kunnen achterlaten na het aanmaken van een account maar ook dan kan het niet. Je account verwijderen is ook onmogelijk!)

Als ik dit onderzocht had voor mijn bestelling, had ik de bestelling niet geplaatst.

@De reactie van KommaGo:
- De nieuwsbrief moet 'opt-in' zijn, dus standaard uitgeschakeld.
- Trustedshops is weldegelijk erg 'shady' met allerlei 'dark patterns' en misleidende namen op de site om het voor de normale bezoeker zo onduidelijk mogelijk te maken. Ik snap niet waarom u zich hiermee associeert.

Beste Room42,

Vervelend om te horen dat u problemen heeft met onze website. Deze klachten hebben wij nog niet eerder gehoord van andere klanten.

Bij het bestellen kunt u het vinkje uitzetten van de nieuwsbrief om u niet aan te melden. Mocht u nu wel aangemeld zijn en zich toch willen afmelden dan is dit geen probleem. Wanneer u ons hierover contact met ons opneemt halen we u direct van de lijst af.

Wij gebruiken trustedshops voor het verzamelen van shop reviews. Dit is een internationaal bekend platform en geen scam website. Na de bestelling krijgt u automatisch een e-mail uitnodiging na een aantal dagen vanuit hen om een shop review achter te laten.

Indien u uw persoonsgegevens wilt laten verwijderen dan kan dit door contact met ons op te nemen.

We hopen dat uw bestelling goed is ontvangen en u bereid bent om uw review nog enigzins aan te passen.

Scorekaart voor KommaGo