Megekko

Website zou wel een make over kunnen gebruiken, maar bestellen gaat makkelijk, met goede betalingsmiddelen.

Mijn bestellingen worden snel, en goed verpakt verzonden, zonder een overdaad aan plastic. Tot nu toe altijd netjes op tijd binnen gehad.

Bestelling geplaatst bij Megekko, netjes geleverd (ik was op vakantie dus ergens anders laten bezorgen) vandaag de monitor opgehaald, zie ik dat de prijs met €30 gezakt is. Wanneer ik aan Megekko vraag of het mogelijk is om het prijs verschil terug te krijgen, krijg ik de opmerking om het product (wat nog nieuw in doos zit) maar te retourneren, en opnieuw te bestellen om het prijs verschil te krijgen. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken bij megekko.

*Aanvulling
Contact met Megekko gehad en die doen alsof zij heel coulant zijn. De herroepingsrecht periode is geen coulance, en dit is de enige oplossing die jullie bieden. Zoals ik in mijn mail aangaf, als jullie genoemd hadden dat het systematisch niet mogelijk is, prima. Maar het hele standaard prijswijziging verhaal knap ik echt op af. Verschillende reviews gelezen, ik ben dus niet de enige die op deze manier te woord gestaan wordt. Jammer! Misschien een aandachtspunt voor de toekomst!

Scorekaart voor Megekko