Megekko

Twee harddisks gekocht met spoed omdat mijn RAID degraded was. Gelukkig hebben ze volgende dag levering (waar je ook voor betaald) en om er zeker van te zijn dat het afgeleverd zou worden liet ik het leveren naar een PostNL afhaalkluis.

Maar je raad het al, daar is het nooit aangekomen, direct getracht contact op te nemen met Megekko, op hun website staat geen telefoonnummer, maar gelukkig hier op Tweakers vond ik die wel, alleen die was dus niet in gebruik. Uiteindelijk maar een mail gestuurd (geen andere manier van contact mogelijk) en dan krijg je de reactie "Het niet hebben van een telefonische helpdesk is een bewuste keuze en dit zie je terug in de prijs. "

Dat is gewoon bullshit, hun prijzen zijn ongeveer gelijk aan de rest, daarnaast zijn ze verplicht telefonisch bereikbaar te zijn voor klanten. Juist voor dit soort dingen. (Tweakers zou ze moeten blokkeren als ze niet voldoen aan de wetgeving)

In ieder geval wilde ze de bestelling niet annuleren omdat deze nog onderweg was. Ruim een week later pas kwam PostNL aan mijn deur met het pakketje, blijkbaar terug gevonden, maar sowieso had die nooit naar mijn huis moeten komen! Direct retour gestuurd want had uiteraard inmiddels al elders harddisks gekocht.

Nu nog wachten tot ik mijn geld terug krijg.

In het verleden ook wel bij ze besteld, dat ging redelijk goed, maar alleen het feit dat ze zich niet aan de wetgeving willen houden en ze alle schuld van zich afschuiven, sorry, maar jullie kiezen voor deze vervoerder en jullie doen niks voor de klant...

Ook zijn ze erg kortaf via de mail, totaal niet klantgericht.

Ruim een week vetraging voor "next day delivery". Doen geen moeite om er achteraan te gaan.

Onbereikbaar via de telefoon (niet eens een telefoonnummer op de site), mail is kortaf, niet vriendelijk, niet oplossingsgericht.

Scorekaart voor Megekko