Max ICT B.V.

Altijd eigenlijk wel schrik gehad om hier te bestellen ivm alle slechte recensies die ik gelezen had. Toch de gok genomen en een Intel NUC besteld. Ik moet eerlijk zeggen verliep allemaal heel erg netjes. Netjes op de hoogte gehouden en binnen 24 uur had ik mn bestelling al binnen. Netjes track&trace te volgen en bezorgd met UPS.

Wellicht zijn er altijd wel uitzonderingen dat het mis gaat en dan plaatsen mensen een slechte review. Als het goed gaat mag dit ook wel gezegd worden.

Levering op tijd en netjes te volgen via tracking van UPS. Netjes geleverd in tijdvenster als voorspeld.

Goedemiddag apexia0087,

Bedankt voor het achterlaten van je shopreview op tweakers.net.
Fijn om te vernemen dat je naar verwachting bent geholpen en je een plezierige ervaring met ons hebt gehad, dat lezen we uiteraard graag terug!

Heel veel plezier gewenst met je bestelling en graag tot een volgende keer op www.maxict.nl!

Jeroen – Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops