AlgemeenEen tevreden ervaring bij Azerty, ik raad deze webshop aan.
Ik heb bij Azerty een nieuwe AM5 setup gekocht, maar eerst had ik een upgrade op mijn AM4 board geprobeerd. Het laatste was niet naar wens kwa prestaties en daarom teruggestuurd. Snel (binnen 2 dagen na ontvangst) en netjes (op tijd geinformeerd en geld terug binnen 2 dagen) afgehandeld bij Azerty. Je moet wel zelf betalen om de producten terug te sturen, maar ik vind dat een plus omdat je dan minder snel geneigd bent iets te retourneren.
Alles wordt snel opgestuurd en je kan ook kiezen voor tweedekans producten bij Azerty voor een vriendelijkere prijs. Ik kocht eerst altijd bij een ander, maar ik wilde een Radeon videokaart proberen omdat ik alleen game. Daarvoor kan je beter terecht bij Azerty.
De volgende dag in huis als je besteld hebt, goed geregeld. Bovendien wordt het in een compacte doos geplaatst met lucht bescherming, zodoende krijg je alles heel aangeleverd via PostNL.
KlantenserviceSnel en adequaat met retourneren en afhandeling er van. Dit gaat allemaal digitaal, zonder dat je iemand er voor hoeft te spreken.