Algemeen1 dag na ontvangen van mijn RTX 4070 GPU gezien dat er een langdurige aanbieding is van hetzelfde model, voor €50,- lager.
Contact opgenomen met klantenservice, of het nu echt nodig is om de GPU te retourneren, of dat het evt anders op te lossen is (shoptegoed bijv).
Er was geen andere mogelijkheid dan retourneren, "ivm dagelijks veranderende prijzen" (terwijl de GPU t/m 2 weken erna nog gewoon voor dezelfde prijs verkrijgbaar zou zijn, aldus de website).
Besloten wel de kaart te houden, ivm gedoe tijdens vakantie etc.
Anders had ik hem inderdaad retour gestuurd, en elders een andere GPU besteld.
Snel en goed verpakt verzonden. Zondagavond besteld en maandagmiddag heb ik de GPU ontvangen, in een goede doos met demping-materiaal (luchtzakjes).
Klantenservice1 dag na ontvangen van mijn RTX 4070 GPU gezien dat er een langdurige aanbieding is van hetzelfde model, voor €50,- lager.
Besloten wel de kaart te houden, ivm gedoe tijdens vakantie etc.
Anders had ik hem inderdaad retour gestuurd, en elders een andere GPU besteld.