AlgemeenOp zich gewoon een prima webshop, geen poespas en schreeuwerig gedoe. Bestel- en betaalproces verlopen soepel.
VerzendingVan tevoren contact opgenomen of het mogelijk was een voorkeur dag aan te geven voor de levering. Dat was niet mogelijk, geen verassing an sich want dat kan bij veel winkels niet.
De reden dat ik dit wilde weten was dat ik de bureaustoel vanwege maat en gewicht wilde laten afleveren op ons nieuwe adres waar wij nog niet woonden, en ik dan apart voor heen zou rijden en wachten tot het pakket binnen was.
Het advies: Bestel het een dag voordat je het geleverd wil hebben, de volgende dag is het binnen. Gedaan, PostNL track en trace ontvangen dus speciaal de volgende dag vrij genomen en heengereden (+/- 40KM), niets geleverd, dag erna toch voor de zekerheid nog maar een dag vrij genomen en heengereden, wederom niets.
Na zelf contact te hebben opgenomen kwam ik erachter dat PostNL weigerde het pakket mee te nemen vanwege omvang en gewicht. PostNL heeft daar limieten voor waarbij ik ervan uitga dat ze daar op de logistieke afdeling van Levix op de hoogte zouden zijn.
Het pakket is vervolgens via UPS verstuurd en toen kwam het goed. Next-day delivery werd op een dag na een week.
2 dagen verlof voor niets opgenomen en +/- 160KM voor niets gereden, dat heeft me aardig wat meer gekost dan de stoel zelf.
Vriendelijke mensen, redelijk vlotte communicatie. Wat me stoort is dat ik in het duister was blijven tasten als ik zelf geen contact had opgenomen waar het pakket bleef.