Azerty

Het is de 2e computer die ik heb samengesteld en heb laten assembleren door Azerty. Nu voluit gegaan met nieuwe tech en vol ready voor pcie 5.0. Vooraf redelijk veel contact gehad met klantenservice, of alles wel samen zou gaan. In het begin iets wat traag, maar daarna elk vraag-antwoord binnen 24 uur.

Het vervolgproces ging erg soepel. In overleg de assembly op de live stream kunnen meekijken samen met mijn twitch community . Opvallend veel aandacht voor kabel management, echt top!

Ook nu goed door getest na de assembly, en een issue met de gekozen voeding opgelost en aangepast naar een ander geadviseerde voeding. Helaas bleek hierna het nog niet helemaal te werken, en na uitvoerig onderzoek heeft azerty een nieuw moederbord moeten bestellen, maar dit loste alles op! Geweldig Azerty!, Je zal er thuis maar achter moeten komen....

Het contact in dit proces ging vlekkeloos en ik wil iedereen bedanken hiervoor. (je hebt met meerdere mensen van de klantenservice contact). Maar in het bijzonder toch even Paul en Kishan.

Het is een monster van een pc geworden, maar een lust voor het oog. Handelt alles voor de streaming en games met uiterste gemak.

Tja, zeggen dat ik Azerty kan aanbevelen is bijna overbodig :P

Nico

Verzending is erg goed. Gaat natuurlijk via de 'normale' post, maar verpakkings management is net zo goed als hun kabel manement ;)

Zoals aangegeven boven bleek uiteindelijk een niet goed werken moederbord de basis voor problemen die de assembly afdeling goed heeft opgelost door een nieuw moederbord te bestellen en in te zetten.

Hierdoor veel per mail contact gehad met de klanten service maar ging soepel, snel antwoord en altijd alles binnen 24 uur max.

Scorekaart voor Azerty