AlgemeenBestellen en ontvangen gaat zo als altijd gewoon netjes en goed bij Megekko.
Savonds bestellend volgende dag netjes op tijd binnen.
Heb al meerde keren bij hun iets besteld gaat tot nu toe altijd goed.
Ik had een Nvidia 3060 bestel ter vervanging van mijn AMD 5700XT zodat ik Cuda cores had om Easy Diffusion te kunnen draaien.
Echter merkte ik dat de 3060 niet stabiel was, tijdens een Game spelen kon ik niet een video/YouTube aan hebben staan op mijn 2e scherm (Mijn Hooft is 4K 60Hz, 2e scherm 1080P 144Hz)
Na veel vervelen, dingen uit proberen aan/uit te zetten, Forums lezen en Reddit uit pluizen had ik besloten om toch de video kaar terug te sturen.
Het blijkt een bekend probleem te zijn bij Nvidia, maar zij willen/kunnen het niet oplossen,
Als ik 3060 terug stuur heb ik natuurlijk geen video kaart meer.
Was weer rond gaan kijken en mijn oog was gevallen op AMD RX 6750 XT, met actie dat je zelfs Starfield Gratis bij krijgt. (Tot mijn verbazing de uitgebreidste versie)
Heb de AMD 6750 XY netjes volgende dag binnengekregen (Wel jammer dat DHL-pakketje onbeheerd in de gang was achtergelaten op mijn werk en niet bij logistiek).
Tot op hede ondervind ik niet dezelfde problemen met AMD RX 6750 XT als Nvidia 3060.
Helaas kan ik Easy Diffusion niet gebruiken onder Windows, maar onder Linux werkt het uitstekend.
Je moet natuurlijk wel even de RocM support installeren.
De Nvidia 3060 was na ontvangst bij Megekko zelfde dag nog goedgekeurd als retour, daar mag sommige andere winkels van leren waar je soms weken op moet wachten.
AMD 5700XT was netjes verpakt, wel gevaarlijk dat Megekko als logo op doos staat. Als logo van bedrijf op doos staat is kans groter dat pakketje niet geleverd wordt.
KlantenserviceAanvragen voor retour zending ging zonder problemen.
Je vraagt het aan via hun website en krijg per mail te horen of het is goedgekeurd.