Max ICT B.V.

Geen negatieve of positieve opmerking over het bestelprocess, wel tevreden met het assortiment. Je kan hier onderdelen vinden die normaal niet meer in omloop zijn

De bestelling werd vertraagd omdat een van de producten er langer over zou doen dan orgineel aangegeven was op de site

Mijn bestelling kwam later aan omdat een van de producten later geleverd zou worden, na een emailtje werd de bestelling binnen 2 uur omgezet naar 2 verzendingen zodat de producten die wel op vooraad waren dezelfde dag nog de deur uit kon.

Goedemiddag AlphaValkyrie,

Bedankt voor het achterlaten van deze shopreview.

In je review lees ik terug dat je bestelling een vertraging had opgelopen, maar dat we dit snel naar tevredenheid voor je hebben kunnen oplossen met een deellevering. Ook zie ik terug dat je tevreden bent over ons uitgebreide assortiment en dat je hebt opgemerkt dat we ook producten verkopen die niet langer meer worden geproduceerd of niet regulier in Nederland verkrijgbaar zijn – erg leuk om te lezen dat dit je is opgevallen!

Mocht je nog feedback willen geven over bijvoorbeeld het bestelproces en hoe we dit nog beter kunnen maken voor je, dan horen we dit graag van je! Je kunt hiervoor contact opnemen met ons via webcare@maxict.nl onder vermelding van je ordernummer en deze review. Alvast bedankt voor de genomen moeite.

Nogmaals bedankt voor je bestelling en veel plezier met de bestelde producten!

Jeroen – Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops