ALTERNATE.nl

Jammer, prima zaak waar ik al vele jaren mijn onderdelen koop. Kapotte RX 6800 helaas, ging tot 8 weken duren, geen optie omdat ik de pc dagelijks gebruik ook voor thuiswerken. 7900XT bij Alternate besteld a 950€, netjes volgende dag binnen. Reactie, 6800 was niet te repareren, alternatieve kaard aangeboden, nee sorry ik heb al een kaart. Geld terug geen optie, ondanks dat ik al een 2x duurdere kaart had besteld!!

Geforceerd naar her AM5 platform gegaan door Alternate wat weer meerosten met zicht meebracht.

Nee, deze reactie betekend voor mij geen Alternate meer, kortzichtige reactie en ze zijn een goede vaste klant kwijt Als ze zien wat ik daar al besteed heb in het verleden.

Hello Megekko!

Verzending was via de verzender ok. Dit heeft niets met het issue zelf te maken.

Kansloos, geen opties voor de klant en lekker vasthouden aan het vragenscript. Ik denk dat deze firma moet gaan beseffen dat er concollega's zijn inmiddels waar ze het beter doen.

Hi!
Bedankt voor je review.
Wat jammer om te vernemen dat je het niet eens bent met onze serviceafhandeling.

Wanneer een product buiten het retourrecht defect is, zal deze een garantie traject ingaan waarbij het product in eerste instantie gerepareerd zal worden, indien het product niet meer te repareren valt zullen wij deze omruilen voor een ander product.

Je geeft aan in deze periode reeds een nieuwe videokaart bij ons te hebben aangeschaft, ik wil je verzoeken om hierover contact op te nemen via feedback@alternate.nl zodat we de situatie opnieuw kunnen beoordelen.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl