Megekko

Qua prijzen uiteraard redelijk en de website werkt gewoon zoals een website dient te werken weinig op of aanmerkingen hierover.

Producten zijn niet geleverd door DHL een eerste zending welke 'de volgende werkdag in huis' zou wezen was door de storm niet mogelijk tot levering (begrijpelijk). Een poging de dag erna is nooit gedaan want DHL had het pakket sindsdien in hun roterende ik lever niet uit carousel.

Hierop besloten een tweede zending te bestellen daar ik gewoon de producten diende te hebben voor het weekend waarin ik dit dan kon gebruiken. Zo gezegd zo gedaan de tweede order besteld betaald en ook verzonden door Megekko.

Tot hier uiteraard prima en snel verzonden eerlijk is eerlijk tot hier is aan de verkoper geen negatief punt te verwijten.

De volgende werkdag.... Geen pakket nummer 1 en geen pakket nummer 2. Wellicht de dag er op? Nee ook geen pakketjes. DHL gaf aan 'de zendingen zijn opgenomen in de planning en geboekt voor uitlevering '.

De maandag erop nog steeds geen verandering van levering, status of dergelijke dus wederom DHL bericht hierover. Een klacht richting de bezorger gingen ze opmaken. Mijn vraag of het aan de beste heer of dame te wijten is of dat hun systeem gewoon niet functioneerde vanuit het depot is nooit beantwoord.

Diezelfde avond was spontaan pakket 1 beschadigd en retour gestuurd waar na controle op pakket 2 ook blijkt dat deze is beschadigd en retour afzender gaat.

De verkoper hierover ingelicht en eigenlijk enkel te horen gekregen dat ik maar even geduld moet hebben en hun een onderzoek bij DHL laten starten.

Dit kan tot ongeveer 30 werkdagen in beslag nemen en de verkoper weigert een zending te sturen tot de producten bij hun retour zijn gekomen.

Dit is uiteraard een beetje krom ze hebben zwart op wit vanuit DHL dat de zendingen hun kant op komen, nooit bij mij zijn afgeleverd en hier dus als verkoper in gebreke van levering zijn naar mij als koper.

Gevraagd of er iets mogelijk is qua coulance gezien de situatie maar ook daar geen mogelijkheden uiteraard begrijpelijk en geen probleem.

Vervolgens toch wederom gevraagd waarom ze niet leveren terwijl ze van DHL bericht krijgen dat het pakket is getraceerd en nu retour naar hun zou moeten gaan. (Beide zendingen geen verandering van status sinds 10 juli).

De klantenservice kan je enkel om geduld vragen en je vertellen dat ze eigenlijk niks kunnen betekenen voor jou als koper.

Al met al een wijze les ik ben vooralsnog twee betalingen armer en nul producten rijker.

Scorekaart voor Megekko