Megekko

Ik had bij Megekko alle onderdelen besteld om een nieuwe pc te bouwen. Nadat de bestelling snel (dezelfde dag) was verzonden ontstond er bij ontvangt een teleurstelling. De watercooler was niet verzegeld en tijdens de montage kwam ik erachter dat er onderdelen ontbraken en de cooler reeds op de asus website was geregistreerd door iemand anders. Ik heb toen contact opgenomen met Megekkko en kan niets anders zeggen dan dat dit goed is opgelost. Megekko gaf aan dat dit product in deze staat nooit zo verzonden had mogen worden (of als zodanig vermeld op de website met korting). Vanwege deze fout kon ik het product kosteloos terugsturen. Na ontvangt heb ik het aankoopbedrag geretourneerd gekregen en in de tussentijd heb ik een nieuwe watercooler bij Megekko gekocht. Deze werd wederom snel geleverd en het product was dik in orde. Ik vond het wel jammer dat ik zelf bij de klantenservice moest aangeven dat wachten op het retourproces wel lang zou duren en ik verder wilde met mijn build. Maar hier werd wel heel netjes en begripvol en oplossing gericht op gereageerd. Netjes afgehandeld en de pc draait inmiddels naar volle tevredenheid.

Snel verstuurd en goed verpakt. De snelle levering is dik in orde. Zowel bij de 1e bestelling als bij de bestelling van het vervangende onderdeel.

Jammer dat Megekko alleen per e-mail te bereiken is en je zelf oplossingen aan moet dragen. Echter reageert de klantenservice wel begripvol en denken ze daarna oplossingsgericht mee. De snelheid waarmee e-mails worden beantwoord is ook naar tevredenheid.

Scorekaart voor Megekko