Algemeen2x Renkforce 6-voudige master/slave-stekker gekocht. Levering en prijzen zijn prima, maar product is niet goed en garantie afhandeling is ondermaats. Klantenservice reageert snel en vriendelijk.
VerzendingPrima verpakt in een grote doos, incl dempingsmateriaal. Pakket was op tijd verzonden en geleverd.
KlantenserviceTwee stekkerdozen met elk 6 aansluitingen gekocht, met 1 grote schakelaar, en per aansluiting nog een aparte schakelaar. Beiden gaan binnen een aantal weken op meerdere onderdelen kapot: sommige schakelaars gaan niet meer aan, andere gaan niet meer uit, sommige lijken uit te staan (lichtje brandt niet meer) maar toch staat er nog spanning op.
Vervangende exemplaren gekregen, hierbij hetzelfde verhaal.
Ik wil de koop dus ontbinden en mijn geld terug. Die stekkerdozen zijn van slechte kwaliteit en gevaarlijk dus ik wil op zoek naar een degelijk alternatief.
Conrad geeft niet thuis. Zij claimen dat ik mijn geld niet terug kan krijgen 'omdat de retourtermijn van 14 dagen (correctie: 30 dagen) al voorbij is' en ze 'bij garantie geen geld teruggeven maar een vervangend product'. Ik heb er geen vertrouwen in dat de 5e en 6e stekkerdoos opeens wel goed zullen zijn. Een link met uitleg van de ACM dat je als consument onder zulke omstandigheden een koop kan ontbinden en geen vervangend product hoeft te accepteren had geen effect.
Bete LM,
Hartelijk dank voor uw review. Wilt u een e-mail sturen naar zakelijk@conrad.nl t.a.v Sandra? Dan ga ik kijken wat ik voor u kan betekenen.
Update 1
De belofte gekregen dat het geld teruggestort gaat worden. Echter wordt er niet gecommuniceerd binnen het bedrijf, en krijg wederom een pakket opgestuurd in plaats van geld terug.
Update 2:
Uiteindelijk vriendelijk geholpen en geld retour gekregen.