AlgemeenOnlangs heb ik bij dit winkel 2 NAS harde schijven besteld. Hoewel ik de winkel niet kende, waren de recensies redelijk positief. Ik dacht dat er niet veel fout kon gaan, maar ik heb me daarin helaas vreselijk vergist.
De verzendingsproces voldeden niet aan mijn verwachtingen en ik ben teleurgesteld over de kwaliteit. Om die reden zal ik de overige benodigde NAS harde schijven elders aanschaffen.
Hoewel de bestelling snel werd geleverd, constateerde ik dat er een gat in de verzenddoos zat. Het vulmateriaal dat werd gebruikt, was van zeer slechte kwaliteit (veel te weinig). Het lijkt eerder op huilen dan op functioneel vulmateriaal. Het is mogelijk dat de harde schijven tijdens het transport als maracas zijn gefungeerd en het hele Braziliaanse Carnavalsfestival hebben nagespeeld.
As gevolg van de snelle levering geef ik uiteindelijk 1 ster.
Gisteren, tijdens het uitpakken van mijn bestelling, heb ik direct contact opgenomen via de chat. Ik heb echter een ongebruikelijke ervaring gehad. Ik stond maar liefst 45 minuten in de vertraging voor een chatgesprek, wat ik nog nooit eerder heb meegemaakt. Toen ik eindelijk aan de beurt was, kreeg ik geen reactie. Na ongeveer een uur keek ik opnieuw en was de chat verdwenen.