Conrad.nl

Conrad is een groot bedrijf waarvan je mag verwachten dat ze hun processen op orde hebben. En dat is voor een groot deel gelukkig ook het geval. Totdat er iets misgaat en je b.v. aanspraak moet doen op je garantie.

Dat laatste moest ik, want ik heb een instrument, noodzakelijk voor mijn werk, wat defect was geraakt. Product naar Conrad retour gestuurd waar het vervolgens 3,5 week zoek was. En dat terwijl de reparatietijd 2-4 weken maximaal zou zijn.,,, En dan begint het proces dus pas......

Dan rest me niets anders dan gaan bellen. Aan de telefoon zijn de medewerkers uiterst vriendelijk en beleefd, maar op één uitzondering na doen ze niet wat je vraagt of afspreekt. Ik voel me als klant in de kou gezet. Natuurlijk koop hier geen producten meer die belangrijk zijn voor mijn werkzaamheden. Simpele gebruiksartikelen, geen probleem. Maar als service belangrijk is, zoek verder !!!

Echt heel jammer...

De retourzending van mij via Conrad naar hun logistieke centrum heeft er ruim 3 weken over gedaan, terwijl al die tijd mijn product zoek was. Echt heel slecht !!
En nog steeds geen zicht op een datum wanneer ik weer over mijn product kan beschikken.....

Aan de telefoon zijn de medewerkers uiterst vriendelijk en beleefd, maar op één uitzondering na doen ze niet wat je vraagt of afspreekt. Ik voel me als klant in de kou gezet. Waardeloos !!!!!!

Beste Hans,

Hartelijk dank voor uw review. Ik kan u adviseren om het reparatie rapport van ons magazijn af te wachten.

Inmiddels 4 weken verder. Het "gewoon even afwachten" is een ander woord voor "zoek het maar uit".
Aan de telefoon wordt opnieuw vanalles beloofd, maar een reactie, een mail, een update blijft uit. En als je dan pissig wordt aan de telefoon wordt de haak er op gegooid. Wat een onvoorstelbaar slecht bedrijf !!!!

Scorekaart voor Conrad.nl