Amazon.nl Marketplace

9 v.d. 10x is het prima, maar net als het mis gaat merk je dat proces niet goed genoeg ingericht is. Een simpel PWM 1 > 5 verloopje besteld, krijg een 1 > 4. Bestel opnieuw want dat is fout, krijg weer een 1 > 4. Maak een melding 'we gaan het oppakken en nazoeken tot die tijd kun je het niet bestellen' lijkt dat het nog steeds bestelbaar was, maar oké ik bestel via een andere verkoper krijg ik wel netjes de 1 > 5. Ik maak een retour aan voor beide verkeerde producten, verpak die netjes en retourneer ze. Hoor ik een week niets. Kijk op de T&T zie dat het nog bij het sorteercentrum van DHL liggen. Kijk op Amazon-bestellingen pagina zie dat ze daar niets weten. Neem wederom contact op, krijg te horen dat er één van de twee pakketjes wel ontvangen is (?? letterlijk 2 seconden na elkaar in geleverd) én waarom zie ik dat niet op die Amazon-bestellingen pagina. 'Ja u moet ons nog tot 11 juni de tijd geven, als u niets hoort neem weer contact met ons op' Inmiddels ben ik zo'n anderhalf uur kwijt aan uitpakken, nakijken, opnieuw bestellen, contact opnemen, retourneren en wederom contact opnemen en ben ik er nog steeds niet. En dat voor een item van 5,60€. Volgende keer bestel ik wel weer gewoon elders voor een iets hogere prijs, maar dan weet ik er tenminste op een normale manier gewerkt wordt.

Zie bovenstaande korte toelichting, geen zin om dit op te splitsen in meerdere verschillende stukken.
Oh ja, en je moet door vijftien hoepels voordat je iemand te spreken krijgt, die processen zijn dichtgetimmerd zodat je er uit kunt komen met één of andere chatbot, behalve als het proces dus niet goed loopt, fijn ..

Scorekaart voor Amazon.nl Marketplace