Geachte klant, wij hebben wel degelijk de TV meegegeven met PostNL op Zondag. Dit staat netjes bij ons op de ondertekende vrachtbrief wat er meegaat elke avond. Waarom zouden wij deze niet meegeven als het op voorraad is. De reden zou kunnen zijn dat PostNL E&H te druk had op Maandag, wij weten het ook niet en na het meegeven van de order hebben wij dat niet meer in de hand en laten het ons ook niet weten helaas. Leveringen zijn van Maandag t/m Zaterdag. PostNL haalt alle goederen op in de avond van Zondag t/m Vrijdag. Wij doen dit al jaren zo en er word altijd geleverd op Maandag door PostNL Extra@Home dus in deze is het wel de fout van PostNL geweest. aan. Met PostNL E&H is levering de volgende dag en PostNL pakketten is 24-48 uur. Wij bestellen via diverse groothandels zowel in Nederland als Europees. We hebben als eindletter in de code altijd diverse omdat ze allen identiek zijn. Ook dit staat netjes omschreven op de website bij aanschaf tv en bij klantenservice. De code staat inderdaad bij CI+ geschikt omdat dit ook de softwarecode is voor de TV en u heeft ook Ziggo in de TV. TV is voorzien van de Benelux software. Welke transporteur hoeven wij niet aan te geven tijdens de bestelbevestiging. Dat is niet mogelijk. Er worden routes gemaakt voor onze eigen chauffeurs en een gedeelte met PostNL. Dus zodra de planning klaar is ontvangt u een track en trace of een email van onze bezorgdienst. Als u gewoon even de site had doorgenomen met informatie dan was alles van te voren voor u duidelijk geweest. Met vriendelijke groet, Plasmavisie sales support