Azerty

Ik was verliefd op de pc-tower Coolermaster Cosmos C700M. Maar de tower was bijna nergens op voorraad of besteldatum niet te voorspellen. De shops waar hij op voorraad was vroegen tegen de 800 euro (UK). En toen vond ik de tower bij Azerty voor 550 euro, levertijd ca een maand. Geen probleem ik had tijd. Tegen de tijd van de levering zag ik dat de prijs was gedaald tot 490 euo. Ik nam contact op met Azerty en zonder probleem hebben zij de prijs aangepast. Elk contact met Azerty was via een super vriendelijke email.
Eind dit jaar ga ik een pc bouwen met de Intel 13900K en Nvidia 4090, maar weet alleen niet goed welke moederbord fabrikant een betrouwbare naservice geeft. Daarom ga ik zeker bij Azerty bestellen omdat ik vermoed dat hun service top is.

De verpakking was gewoon perfect en dit moest ook want deze Cosmos C700M is een stevig kastje en weegt ca 25 kg.

De klantendienst beantwoordt de mails zeer snel en vriendelijk. Bij de bestelling werd duidelijk vermeld dat de levertijd wat kon uitlopen, maar ik werd ruim op tijd verwittigd van de verzending.

Scorekaart voor Azerty