Azerty

Ik was een tijdje op zoek naar een LG 34GN850P-B-monitor en toen zag ik hem op azerty.nl. De prijs was acceptabel en ik kan zien dat het niet op hun voorraad stond, maar op hun leverancier. Daardoor wist ik vanaf het begin dat de leverdatum langer kan zijn dan normaal. Ze informeerden me na een paar dagen over de verzending. Terwijl ik nog op het product wachtte, zag ik dat de prijs op hun website is verlaagd. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en zij hebben het prijsverschil terugbetaald.

Ik wist dat de verzending langer kan duren dan normaal omdat het uit de voorraad van hun leverancier komt. Ik werd na een paar dagen zelfs geïnformeerd over de verzending. Het hele proces was transparant.

Toen ik op hun website zag dat de prijs van het product verlaagd was, heb ik via WhatsApp contact opgenomen met de klantenservice. Ze reageerden de volgende dag op mij en pasten de nieuwe prijs toe op mijn bestelling.

Scorekaart voor Azerty