AlgemeenIk had de levering speciaal voor de avond gepland. Dan zou ik zeker thuis zijn en ik was ook thuis. De deurbelcamera heeft om 19:50 niemand zien langskomen, maar toch zegt DHL in de track and trace dat ‘we elkaar om 19:50 gemist hebben’ en dat de bestelling wordt teruggestuurd. Geen briefje in de bus, niks.
Direct een mail gestuurd naar Megekko met dit relaas. Per omgaande bericht dat het pakket gelijk weer zal worden opgestuurd, fout van DHL. Direct ook info over klacht die Megekko bij DHL heeft neergelegd. Met terugmelding. Netjes!
Zodra het door DHL teruggezonden pakket binnenkwam bij Megekko kreeg ik een mail met de melding dat het pakket weer naar mij zal worden opgestuurd, 'ditmaal met PostNL'. Vooral dat laatste is subliem.
Ik heb het pakket nog niet eens in huis, maar de klantenservice is voor mij nu al helemaal top! ‘Ze krijgen een 10 met een griffel’ zouden ze vroeger gezegd hebben. Ik zeg het nu weer na deze meer dan uitstekende reactie van de klantenservice.
Tja... het DHL debacle ligt buiten de Megekko. De snelle follow up, en de manier waarop, opnieuw verzending op de dag van ontvangst verdient meer dan lof.
KlantenserviceDe snelle, adequate en vriendelijke no-nonse reacties en acties voelen bijna als een warm bad. Zo'n bedrijf onthoud je.