Mobiel.nl

747 producten en 1.379 uitvoeringen

Na de volledige betaling ging alles mis en is mijn bestelling niet verzonden omdat de bestelling niet door gevoerd is goor de klantenservice

Helaas niet verzonden omdat de bestelling niet doorgevoerd is door de klantenservice wat erg raar is

Op zondag 2 juli heb ik mijn abbonement van tmobile gogogo deals met de S23 plus verlengt met een aanbetaling van de helft van het bedrag. Op maandag 3 luli kreeg ik bericht dat de aanvraag was afgewezen ik kon een simonly of de toestelbundel €0,- per maand te brengen. Om de toestelbundel naar € 0,- te brengen kon ik bellen met de klantenservice dit heb ik gedaan en heb de andere helft gelijk betaald en zou de volgende werkdag de telefoon bezorgd worden. Op 4 juli in de avond heb ik weer gebeld met de kantenservice omdat ik geen nog geen verzend bericht had gekregen tot mijn grote verbazing werd er mij verteld dat men kon zien dat het volledige bedrag betaald was maar geen verzending plaats vond want het volledige bedrag zou terug worden gestort omdat de bevestiging van de aankoop en verlenging van het abonnement niet was door gevoerd. Ik moest maar een nieuwe bestelling plaatsen wanneer ik het aankoop bedrag weer op mijn rekening zou krijgen. Ik heb hier op geantwoord dat ik daar niet mee accoord was omdat de Samsung S23 t/m 2 juli een actie had met € 150,- retour en dat ik daar bewust voor had gekozen dit was ook geregeld via de klantenservice op 3 juli jl. omdat ik geen belang heb bij een Samsung tab8. Dit is vind opzich wel raar dat het zoiets gebeurd terwijl alles in de compter staat en men het kan nalezen laatste stuk vind ik een slechte service. Tot zover nog niet een nieuwe bestelling geplaatst.

Beste MoniqueQ,
We vinden het erg vervelend dat het zo is misgegaan met je bestelling.
Graag willen we voor je beoordelen wat we kunnen betekenen. Wil je ons alsjeblieft een e-mail sturen: aftersales@mobiel.nl ovv Review Tweakers MoniqueQ en het ordernummer van jouw bestelling. In de e-mail kan je een korte omschrijving geven wat de reden is dat je deze review hebt geplaatst.

Zodra we de e-mail ontvangen, nemen we de review graag verder in behandeling.

Het team van Mobiel.nl

Scorekaart voor Mobiel.nl