ALTERNATE.nl

Ik ben eigenlijk niet zo van de reviews, tenzij er echt iets is waarvoor ik - naar mijn mening - medeconsumenten zou moeten waarschuwen, maar ok, als er dan toch een leuke prijs mee verdiend kan worden en ik alleen maar de waarheid hoef te vertellen, dan is het ook geen echt probleem natuurlijk :-)

Het was tijd voor een nieuwe hard disk voor mijn NVR en de WD43PURZ moest het worden. Weliswaar bood een andere leverancier deze disk iets goedkoper aan, maar diens reputatie bleek nou niet echt geweldig. Dan maar liever (letterlijk) een paar eurootjes meer uitgeven en (uit ervaring) zeker weten dat het goed komt en dat beloftes worden nagekomen; Alternate, dus.

Tja en wat moet ik hierover zeggen, als dan inderdaad aan alle verwachtingen en beloftes is voldaan? Ik werd prima op de hoogte gehouden van de status; de harde schijf werd de volgende dag geleverd, zoals was beloofd en - ook niet onbelangrijk - de harde schijf was perfect (beschermd) verpakt in een speciaal hiervoor bestemde doos met een dikke laag schuim rondom de schijf, waardoor deze niet rond kon stuiteren in de doos. of anderszins beschadigd zou kunnen raken tijdens het transport. Zo mag ik het graag zien!

Ik ben supertevreden over het product, de levering en de service en kan Alternate alleen maar aanraden.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl