AlgemeenAangezien ik al eerder ervaring heb gehad met Max ICT en de goede prijzen heb ik besloten om voor mij en mijn vriendin 2x 4090 te bestellen bij MAX ICT.
Dit is weer top bevallen!
Na het bestellen van de Videokaarten kreeg ik netjes mijn orderbestiging en een verwachte levertijd van 12 dagen.
Heel redelijk voor een kaart van dat segment, trouwens!
Ondertussen de videokaarten ontvangen en een telefoontje vanuit MAX ICT met de vraag of ze goed zijn aangekomen. Wat een top service! Kortom erg tevreden over MAX ICT en wij zouden hier zeker weer bestellen!
Ik had na het bestellen een stuk op internet gelezen over de revisie met de betreffende videokaart dat er een versie 1.1 zou zijn.
Meteen contact opgenomen met de servicedesk van MAX ICT met de vraag welke versie de videokaarten zijn aangezien dit niet was aangegeven op de website. (Tip om dit op een juiste manier aan te geven op de website bij de videokaart).
Dezelfde dag nog terugkoppeling gekregen en het goede nieuws dat hij dezelfde dag nog op de post zou gaan terwijl we eigenlijk een redelijke levertijd hadden.
Goedemiddag Nephilim_NL,
Bedankt voor het schrijven over je shopervaring met onze webshop!
Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen met deze monsters van videokaarten! Ik lees terug in je review dat je vragen snel zijn beantwoord en de levering sneller was dan verwacht - helemaal top! Je tip over de revisie-vermelding nemen we mee in onze verbeterplannen. Wie weet zie je dit bij je volgende bestelling terug op onze website!
Graag wens ik jou en je vriendin veel (game)plezier met de bestelde videokaarten en hopen we je snel opnieuw te mogen begroeten op www.maxict.nl!
Jeroen – Max ICT Webcare