Megekko

Mijn vorige ervaringen met Megekko waren niet verkeerd, aardige levering tegen een goede prijs.

Voor complexere zaken raad ik ze echter absoluut niet aan. Na alle componenten voor mijn nieuwe build gekocht te hebben, kreeg in na 10 minuten actief gebruik een reeks BSOD. Op de hulpvraag werd louter aangegeven op mijn retour recht.

Na eigen analyse en onderzoek heb ik vrijwel alle componenten terug kunnen sturen, in eerste instantie met uitzondering van de CPU. Na een nieuwe koop bij een andere partij bleek het probleem zich alsnog, in andere vorm, voor te doen. Helaas bleek ook de CPU na verdere analyse niet op orde, waarna deze ook retour is gegaan. Reacties hierop waren beneden maat en niet begripvol.

Voor complexere zaken zou ik Megekko absoluut niet aanraden, dan ben je veel beter af bij andere partijen waar je wel goede producten, alswel service kan vinden (bv. Alternative/Azerty). Veelal hebben deze tevens een soortgelijke prijs.

Na analyse bleek in mijn bestelling van een reeks componenten zowel de CPU, als RAM, als naar vermoeden het moederboard, defect. Alles terug kunnen sturen na veel uitzoek werk, alswel alles opnieuw elders kunnen bestellen.

Scorekaart voor Megekko