Megekko

Niet omdat ik kans maak op een prijsje hoor. Ik heb al eerder dingen van Megekko gekocht (een grafische kaart; niet via Tweakers overigens) en had dus al onwijs goede ervaringen met Megekko. Niet alleen de snelle en goed verpakte verzending maar ook de prettige(-re) prijs.

Ook deze keer had ik een heel goede ervaring met Megekko: ik zocht een game-laptop en mijn oog was gevallen op mijn huidige aanschaf, maar ik vond de prijs toch wel aan de 'hee nu is mijn spaarpot leeg'-kant. Rondgezocht op internet en via Tweakers exact dezelfde laptop gevonden voor 500,- minder; alle specs waren precies gelijk, het enige was dat het serienr van de laptop afweek van het serienr dat ik eerder gezien had (het bleek een drie maanden ouder model). Maar dankzij Tweakers en Megekko ben ik nu dus 500,- goedkoper uit.
De verzending was snel (de volgende dag in huis) en de laptop was goed en veilig verpakt - uiteraard in zijn eigen doos maar die zat weer in een grotere doos waarin de vrije ruimte was gevuld met 'luchtzakken-plastics'.

Scorekaart voor Megekko