ALTERNATE.nl

Tweede keer dat ik bij Alternate bestel, maar moet er nu wel echt iets over kwijt:

In Maart eerste keer een bestelling geplaatst van ruim 700 euro. Deze bestelling werd tweemaal doorgevoerd waardoor ik het dubbele bedrag kwijt was (1400 euro). Totaal niet de bedoeling. Klantenservice reageerde enorm laconiek en het kon de medewerker ook niet veel uitmaken. Uiteindelijk via de Creditcard maatschappij dit zelf moeten rechttrekken.

Nu in Juli heb ik nogmaals een bestelling geplaatst van 700 euro, op Zaterdag heb ik aangegeven een avondbezorging te willen op maandag, dit was via een Dropdown menu eenvoudig te selecteren ("Maandagavond 3 Juli"). Hier betaal je notabene extra voor.

De bestelling bleef het hele weekend "in verwerking". Oke heb ik begrip voor, want ja, weekend.

Deze morgen belde ik, want de bestelling was nog steeds niet verzonden (maar "vóór 22.00 uur besteld, is zelfde dag verzonden!"). Juist. Ik kreeg een medewerker aan de lijn die alleen maar: "nee gaat niet, nee kan niet"- kon spreken. Misschien ook een maandagochtend voor deze man, maar ik mocht mijn bestelling met geen mogelijkheid van hem annuleren. Ook al was deze nog niet verzonden.

Laatste keer dat ik hier bestel.

Lees bovenstaande korte toelichting voor mijn ervaring met dit bedrijf. Nooit meer zal ik hier bestellen.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl