AlgemeenIk heb een volwaardige gaming PC samengesteld en gekocht (componenten) bij Megekko en ben tevreden over hun prijzen en het gemak van het bestellen. Dat ze geen telefoonnummer hebben is onhandig, even snel iets navragen gaat meestal niet en soms kan het even duren voordat je antwoord krijgt.
Wat bij mij wel steekt is dat ik voor duizenden euro's uitgeef aan onderdelen en zodra er dan een prijswijziging is bij een videokaart het verschil niet wordt terugbetaald zij het in geld terug of een cadeaubon. Dit terwijl grote partijen zoals Amazon dit wel doen. Megekko probeert zich te onderscheiden, maar wat ik me afvraag is waarin.. Blijkbaar niet in prijs, niet in service.. waar dan wel?
*UPDATE*
Megekko heeft mij benaderd en gaat het verschil terugbetalen. Ik ben tevreden met de oplossing. Ook al ging het niet zonder slag of stoot.
Een product kwam later binnen dan beloofd, de rest werd wel netjes op tijd geleverd door DHL. Het pakket verzonden met PostNL was te laat.
KlantenserviceNa meerdere conversaties met de klantenservice hebben zij mij uiteindelijk het prijsverschil terugbetaald. Dat ging niet zonder slag of stoot maar uiteindelijk is het geregeld en daar gaat het om.