AlgemeenIk had een Lenovo laptop besteld, Max ICT was niet de goedkoopste, maar bij de laptop stond "Direct leverbaar, op werkdagen voor 16:30 besteld, volgende werkdag geleverd.", met genoeg voorraad (17) bij de leverancier.
Ik heb een paar dagen gewacht, maar niets ontvangen. Na een telefoontje met de klantenservice werd mij beloofd erachteraan te gaan en mij een trackingnummer op te sturen.
Vervolgens alsnog niets ontvangen. Vandaag (zes dagen na bestellen) is de laptop verdwenen uit de webshop, mijn order verdwenen in de "Mijn Max" klantenomgeving en is een creditnota aangemaakt.
Update: Ik zag de laptop weer online verschijnen in de webshop. Ik heb hierop zelf de klantenservice benaderd om de order te laten heropenen. Uiteindelijk heb ik na 3,5 week de laptop in ontvangst kunnen nemen.
De laptop is zonder omdoos verstuurd. De melding op de webshop was "Op werkdagen voor 16:30 besteld, volgende werkdag geleverd", maar de laptop arriveerde pas vier werkdagen later.
Ik heb pas een trackingcode ontvangen nadat ik daar zelf om gevraagd heb bij de klantenservice.
De Klantenservice stuurt een mail dat er problemen zijn met de order en belt na. De klantenservice staat je vriendelijk te woord, maar verder krijg je het bekende riedeltje van "niet meer leverbaar, we hebben geen alternatieven zonder bijbetaling, voorraad leverancier klopt niet, verkeerde productkoppeling" en ga zo maar door.
Op het moment dat ik voorstel om een dekkingskoop te doen, word ik in de wacht gezet "Even kijken bij wie ik dit kan parkeren." en wordt na een paar minuten de verbinding verbroken. Ik ben niet teruggebeld.
Update: De klantenservice heeft mij zes (twee keer drie) alternatieven aangeboden. Deze waren óf met slechtere specs (AZERTY ipv QWERTY, een processor van 2 generaties terug), óf met een enorme bijbetaling tot wel het dubbele van de oorspronkelijke prijs. Gelukkig zag ik na een week de laptop weer online komen in de webshop. Na een mail van mijn kant heeft de klantenservice de order daarna heropend.
Goedemiddag 3volution,
Ik wil je bedanken voor het plaatsen van deze review.
Wat vervelend om te lezen dat het gewenste product niet geleverd is. Daarnaast maak ik op uit je verhaal dat wij het product niet meer kunnen leveren. Hiervoor mijn welgemeende excuses.
Verder is het natuurlijk niet de bedoeling dat de verbinding wordt verbroken terwijl er is aangekaart dat het uitgezocht zal worden. Het is dan ook spijtig om te lezen dat je niet bent teruggebeld, ik ga dit voor je terugkoppelen.
Indien er nog geen contact met je is opgenomen wil ik je vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl. Vermeld in de e-mail je ordernummer en deze review dan ga ik kijken wat ik hierin voor je kan betekenen.
Ruben – Max ICT Webcare