AlgemeenDuidelijke website, duidelijk proces en heldere klantenservice. Wat wel vervelend is, is dat er bij eventuele kortingen niet bij staat wat de normale prijs was en wanneer de korting verloopt. Ook kan de prijs per dag makkelijk 5-15% verschillen. Dit maakt het zo dat je een soort FOMO krijgt bij kortingen, niet heel relaxed. Dit schijnt door dagprijzen te komen, maar toch vind ik het niet klantvriendelijk. Als ik hier meer info over had gehad, had ik of gewacht of eerder toegeslagen. Scheelde namelijk 40 of 60 euro achteraf.
VerzendingSnelle levering. Zorgvuldig en met voldoende beschermend materiaal ingepakt. Met track en trace de dag na verzending al geleverd.
KlantenserviceKlantenservice is zelfs in het weekend en 's avonds bereikbaar. Ook is er iemand een halve dag bezig geweest met het troubleshooten van mijn mobo en ram configuratie. Helaas niet werkend gekregen, dus andere uit moeten kiezen. Maar het feit dat iemand hier druk bezig mee is geweest en daar netjes over belt vind ik top.