Belsimpel

Belsimpel verkoopt telefoons & abonnementen tegen een prijs die iets onder de marktprijs ligt, daardoor groeien ze hard. Op servicegebied hebben ze bij mij al meerdere keren bewezen hun eigen groei niet aan te kunnen.

Reparatieprocessen duren heel lang en zijn niet naar wens doordat ze gebruik maken van externe partijen. Mijn telefoon laadde niet meer op, ik kreeg na een week te horen dat het 110 euro zou kosten om het te laten repareren, pas weer een week later had ik mijn telefoon terug.

Tot mijn verbazing was de telefoon terug naar fabrieksinstellingen gezet, zonder dat dit bij het inleveren van mijn telefoon vermeld is (ja, het staat wel in de kleine lettertjes op het formulier als je je telefoon inlevert, dom van mij dat ik niet alles gelezen heb).

Ik liet mijn telefoon puur repareren zodat ik de gegevens er nog vanaf kon halen, nu heb ik niks meer aan de trage reparatie van 110 euro. Dit alles vermeld bij de winkel, maar ze verwijzen naar de kleine lettertjes, bieden een kort excuus aan dat in de protocollen staat.

*Update review*
Ik ben er nog een keer achteraan gegaan en ze hebben me een voucher van 50 euro aangeboden, dat vind ik wel een redelijke oplossing.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops