Megekko

Ik heb een nieuwe monitor besteld maar kreeg een gebruikte. Show model of een geretourneerde of iets dergelijks. In ieder geval niet nieuw. Doos was oud, meerder oude resten plakband etc. Verpakking van de onderdelen was slecht, voeding lag gewoon los in de doos. Beeldscherm was vies. Overal vingerafdrukken op.
Helemaal prima als je daar om gevraagd hebt en dan ook minder hoeft te betalen. Zoals een 2de kansje bij Coolblue b.v. maar niet een gebruikte monitor opsturen zonder overleg of het een gebruikte mag zijn.
Gelukkig verder geen problemen gehad met retourneren. Geld moet ik nog terug krijgen maar dat zal wel goed komen nemen ik aan.
Ik koop na zo’n ervaring niet meer bij Megekko. Verder geen slechte woorden over hun maar de rompslomp die ik er van heb gehad is gewoon onnodig geweest en niet oké. Gemiste kans en een klant minder voor Megekko.

Verzending was prima maar beschadigde doos. Verder gewoon op tijd geleverd. Al had ik liever gewoon een goede nieuwe monitor gekregen ipv een gebruikte. Nu moest ik weer met een grote doos door de stad heen om hem bij een DHL punt in te leveren.

Verder geen problemen gehad dus wat dat betreft prima. Ze hebben netjes gereageerd op mijn mailtjes.

Scorekaart voor Megekko