Conrad.nl

Bestellen en leveren gaat prima, garantieafwikkeling is een ramp.
Artikel i.v.m. defect geretourneerd. Gaat eerst naar een adres in Nederland, daar aangekomen krijg je een bericht dat het naar Duitsland wordt doorgestuurd en dit (maximaal) 14 dagen kan duren.
Na 3 à 4 weken niets gehoord te hebben, maar eens geïnformeerd. Zou gecrediteerd worden, maar ze hadden m'n Iban nummer niet. Email adres hebben ze wel echter was waarschijnlijk te veel moeite om me op de hoogte te stellen.
Iban doorgegeven en kreeg antwoord dat binnen 5 werkdag het geld overgeboekt zou worden. Na bijna 10 dagen zit ik er nog op te wachten. Nieuw mailtje aan gewaagd... Binnen 5 dagen wordt het overgeboekt.

Beloftes maken is erg makkelijk nakomen is een stuk lastiger.
Als medewerker 1 me belooft dat het geld binnen 5 werkdagen wordt overgemaakt en ik na 10 dagen informeer waarna ik een zelfde belofte krijg, klinkt dat niet erg geloofwaardig.

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te vernemen dat het proces traag is verlopen. Wij nemen uw feedback mee in ons proces.

Scorekaart voor Conrad.nl