AlgemeenSite goed overzichtelijk, bestel proces zoals al normaal.
Pakket kwam mooi op tijd binnen en goed verpakt
7900xtx besteld op dag 1, had het bekende oververhit probleem. Kaart retour gestuurd en het kon tot 5 weken duren.
Week 5 een mail gestuurd en toen hadden ze "toevallig" net een bericht gehad. Nu las ik ergens anders ook deze ervaring, dus misschien zijn ze het vergeten, maar voordeel van de twijfel.
Vervangende kaart bleek ook snel defect, dus opgestuurd met mijn intentie om mijn geld terug te krijgen. Dit was niet mogelijk omdat er teveel tijd tussen zat, maar kreeg toen een nette leen 7900xtx dezelfde dag nog opgestuurd.
Top en super veel begrip aan de telefoon. Je krijgt heel snel iemand aan de lijn die daadwerkelijk weet waar je het over hebt.
Maar bij deze een beetje hetzelfde als de eerste keer: ik moest wel zelf het initiatief nemen om te achterhalen wat de status was van de leen kaart toen ik die retour had gestuurd. Nu snap ik dat een leen kaart geen standaard procedure is, maar een beetje terug koppeling was fijn geweest.
Dus ik stuur een mail over de status en ze gingen er die dag er nog naar kijken.
Dag er na nog geen reactie, dus heb ik moeten bellen. De vervanger lag al een dag eerder klaar voor verzending.
Niets anders dan lof naar de mensen aan de telefoon, maar het lijkt er wel een beetje op of soms dingen worden vergeten