Informatique

Seasonic voeding van 99 euro bij deze winkel gekocht, zou binnen 1-2 dagen aan huis geleverd moeten zijn. De voeding stond al een maand voor genoemde bedrag en levertijd op hun site toen ik mijn bestelling plaatste; geen verrassingen dus? Kreeg netjes een orderontvangstbevestiging en een halve dag later de orderbevesting dat alles goed verwerkt is. Prima.

Maar ohjee, na maarliefst 20 dagen nog geen voeding ontvangen alsmede geen verder bericht. Site klopt dus niet, wat is er aan de hand?

Ik doe navraag en binnen enkele uren is het antwoord; de voeding zal niet voor dit bedrag geleverd worden, er moet 30 euro bij.

Voor het oorspronkelijke bedrag was wel een andere "betere" voeding beschikbaar maar daar had ik mijn bedenkingen bij (ongunstig prijspunt en minder merkvertrouwen) dus ik heb het verzoek gedaan mij het vooruitbetaalde bedrag te retourneren. Hopelijk hoef ik daar niet ook 20 dagen op te wachten.

Slechte ervaring dus. Ik geloof dat we onderhand wel hogere verwachtingen mogen hebben van online winkels. Prijzen en leveranciers status op de site zijn toch geautomatiseerd? En waarom geen bericht als iets niet geleverd wordt omdat ik opeens moet bijbetalen? Daar hoeft de klant toch zeker niet achterna te bellen?

Scorekaart voor Informatique