AlgemeenFIjne winkel, webshop erg scherp qua prijs. In de showroom geweest om een aantal laptops te bekijken. Na 2 keer de ASUS Zephyrus G16 terug te hebben moeten sturen (andere webshop) wilde ik graag in het echt een laptop bekijken en testen voordat ik een 3e keer een laptop zou kopen.
Omdat Megekko ook een pop up store heeft en ik al vaker wat heb besteld besloot ik langs te gaan. Uiteindelijk is het een Strix Scar 16 geworden. Wat een beest van een laptop.
Heb flink wat vragen mogen stellen en ben zo goed mogelijk geholpen. Enige wat mij achteraf is opgevallen is dat blijkbaar de genoemde specificaties van de laptop niet helemaal klopte. Ik heb op locatie gevraagd de productlijn besproken en de liet ontvallen dat de Scar serie voorzien is van een miniLED beeldscherm. Gezien de prijs van de laptop ging ik daar ook van uit omdat ASUS hier ook mee adverteerd.
De verkoper reageerde hier bevestigend op maar helaas bleek dit toch een IPS variant te zijn zonder miniLED backlight. Dus ook geen HDR.
Kan gebeuren maar dat maakt de laptop toch wel erg overpriced en zelfs 200 euro duurde rop moment van schrijven dan de miniLED variant met verder dezelfde specs.
Dat vind ik toch erg jammer maar omdat ik al zo'n gedoe en gezeur heb gehad met de 2 eerder gekochte laptops. Gezien het scherm wel erg mooi is (dan wel zonder HD en zonder 1000 nits peak-brightness) laten we het maar voor wat het is. Hoop dat Megekko en ASUS dit in het vervolg duidelijker adverteren en aangeven. Het maakt in dit geval een 3300 euro laptop eigenlijk maar 2700 euro waard.
Al met al wel erg blij en heb ik altijd fijn contact met Megekko en is dit de enige en eerste keer dat er iets niet helemaal in de smaak valt.
Hoe dan ook tot een volgende keer!
Zendingen gaan altijd goed! Al jaren lang klant bij Megekko Meerdere keren onderdelen besteld voor mijn PC en al diverse malen ook aangeraden bij vrienden. Blij dat tot nu toe mijn paketten met PostNL zijn gekomen.
Helemaal top wanneer je met vragen zit. Zoals in mijn eerste alinea beschreven 1 misser helaas. Komt vast een volgende keer goed.