AlgemeenBestelling gedaan van een logitech M500, staat netjes opd e factuur. Krijg ik net de bestelling binen hebben ze een m500s gestuurd ipv de gevraagde m500.
Gaat weer tijd en moeite kosten om dit op te lossen. Eerste keer dat ik hier bestelde, mijn collega had mij al gewaarschuwd, en gelijk de laatste keer.
Update gekregen vanuit Maxict over dit issue. De leverancier wist dat de m500 niet meer leverbaar is en heeft gewoon de verkeerde opgestuurd zonder engie vermelding hier van. Superslecht natuurlijk dat er gewoon een willekeurig ander product wordt opgestuurd.
Update nav reactie Maxict : Het houden van de muis is tegen mijn wil in. Ik wilde deze namelijk terugsturen omdat ik deze niet zal gaan gebruiken. Uw organisatie wilde de muis niet terug ondanks aandringen van mijn kant. Het is dus geen compensatie maar luiheid vanuit MAXict om de muis terug te nemen. Jouw reactie is dus onzin en enkel bedoeld om jezelf beter uit de bus te laten komen. Plus uw levancier wist al bij het versturen dat het niet om het correcte product ging. Het versturen van een verkeerd product is voor uw organisatie normale handel, erg slecht!
NIet het product ontvangen wat ik had besteld maar de goedkope versie hiervan. Klinkt eigenlijk alsof ze dit bewust doen om meer centjes binnen te harken.
KlantenserviceSlechte klantenservice, verdraaien verhalen om zichzelf beter te profileren. De onderstaande reactie van de klantenservice laat precies zien dat zij geen service leveren, zoals er ook niet is gedaan bij deze bestelling!
Goedemiddag Wimschim,
Allereerst wil ik je bedanken voor het plaatsen van jouw review.
Het is enorm vervelend dat er een verkeerd product is geleverd, daarnaast had dit uiteraard niet verzonden mogen worden zonder berichtgeving, waarvoor mijn oprechte excuses. Inmiddels is jouw case uitgezocht en blijkt dat de m500 van Logitech niet meer leverbaar is. Dit lost het probleem natuurlijk niet op!
Inmiddels hebben we het probleem met je opgelost door middel van een volledige terugbetaling en heb je ter compensatie van het ongemak de Logitech m500s mogen behouden.
Mocht je toch nog hulp nodig hebben of is je probleem nog niet volledig opgelost, dan verzoek ik je vriendelijk om direct met mij contact op te nemen via webcare@maxict.nl. Ik ga dan direct voor je aan de slag!
Jeroen – Max ICT Webcare