AlgemeenKamera Express belazert klanten door producten te verkopen die ze niet hebben en houdt vervolgens het geld vast. Je moet als klant zelf aankaarten dat er geen product geleverd wordt en met moeite willen ze je geld terugstorten wat vervolgens niet gebeurt.
Bijna een week geleden een outlet product gekocht (tegen een gereduceerde prijs), betaald met iDeal en een bestelbevestiging ontvangen. Na vijf dagen had ik nog steeds geen bericht van verzending ontvangen en heb ik zowel via email als via Whatsapp contact opgenomen met Kamera Express. Het duurde lang voordat er een antwoord kwam.
Het product was al uit voorraad toen ik het kocht. Kamera Express heeft toch mijn order geaccepteerd en de betaling ontvangen en vastgehouden. Als ik niets had gedaan was dat niet veranderd.
——
8 juni
Nog steeds is het geld niet retour. Ondanks toezeggingen. Op verzoeken om gegevens in het kader van AVG wetgeving komt geen response.
Wat moet ik hier van denken? Ik heb, denk ik, al duidelijk m’n mening gegeven. De hoge beoordeling van Kamera Express op Tweakers komt vooral door de betaalde reviews. Ik zou Kamera Express mijden als de pest.
——
9 juni 2023
Vandaag gebeld met de klantenservice. De afspraak gemaakt dat er meteen met de financiële afdeling overlegd ging worden en dat ik vandaag, dat kan natuurlijk nog steeds, door een teamleider zou worden teruggebeld.
Geen telefoontje gehad.
En het geld is nog steeds niet retour.
------
13 juni 2023
Het geld is nog steeds niet terug. Ruim twee weken na de betaling waar ze geen product voor hadden. Meer dan een week na toezegging dat het binnen 1 à 2 dagen zou worden teruggestort.
Gisteren een email met excuses voor de late reactie. Maar wederom geen acties die tot iets leiden. Geen telefoontje, zoals beloofd. Geen toezegging voor de gegevens ihkv de AVG wetgeving.
De klantenservice zei dat het niet MOGELIJK was mij een nieuw product tegen een gereduceerde prijs te bieden. Mogelijk is het natuurlijk wel. De wil was en is er niet. Een voorstel voor een oplossing kwam er niet. Ze wilden, met pijn in het hart leek het, mijn geld terugstorten.
De klantenservice reageerde niet op verzoeken om contact te krijgen met leidinggevende of andere managers om tot een oplossing te komen. Vragen werden niet meer beantwoord. Het geld werd teruggestort. Op mijn eis om dit per omgaande te doen kreeg ik geen antwoord. Nog steeds is het geld niet terug. Bijna een week houdt Kamera Express willens en wetens mijn geld vast. Ik noem dat ter kwader trouw. Oplichting. Ik kan er geen ander woord voor vinden.
Er wordt nu niet meer gereageerd om mijn vraag waar mijn geld blijft. Het is een ander geval wanneer je een product retourneert en je dan een paar dagen moet wachten. Kamera Express heeft een niet bestaand product aan mij verkocht en vervolgens gezwegen en het geld om haar rekening laten staan.
Bedankt dat je de tijd nam om deze review achter te laten.
Wat een vervelende situatie. Uiteraard doen we dit niet om je plagen, dus ik zoek dit graag voor je uit.
Echter heb ik hier niet veel informatie om je gegevens erbij te pakken.
Zou je dit kunnen mailen naar mij met je gegevens, dit kan naar reviews@kamera-express.nl.
Mijn oprechte excuses dat dit zo gelopen is.