AlgemeenGeen problemen ondervonden om snel en makkelijk te kunnen bestellen en betalen. Overzichtelijke website en diverse betaalmogelijkheden
Verzending10 mei AirPods besteld. Er werd aangegeven dat 5 tot 7 werkdagen kon duren. Er werd duidelijk een leverdatum opgegeven. Op de opgegeven datum nog geen track and trace. Dus gebeld en er werd aangegeven dat het artikel niet meer leverbaar is. Verteld dat ik het raar vind dat ik pas te horen krijg dat het niet leverbaar is nadat ik ben gaan bellen. Vind dat heel raar. De schuld werd bij de leverancier gelegd. Ik heb duidelijk uitgelegd dat ik met de leverancier niks te maken heb en dat ik met een overeenkomst ben aangegaan.
KlantenserviceNa uitgelegd te hebben dat ik vond dat ze eerder actie hadden kunnen ondernemen en ik vond dat hun best wel iets aan coulance konden doen op een vervangend artikel hebben ze het zeer mooi opgelost. Had aangegeven dat het internet vol staat met negatieve reviews over leveringsproblemen. Iets waar ze duidelijk in kunnen verbeteren. Dat hebben ze dus met deze manier van oplossen wel degelijk laten zien. Chapeau
Goedemiddag GaborKortman,
Allereerst wil ik je graag bedanken voor het schrijven van deze review.
Spijtig om te lezen dat wij de levertermijn die is opgegeven niet hebben kunnen waarmaken, waarvoor mijn excuses. Dit is een punt waar we druk mee bezig zijn en ik zal deze melding ook meenemen in onze verdere verbeterprocessen. Gelukkig is het uiteindelijk met je opgelost op een manier die voor jou naar tevredenheid is.
Mocht je nog tips of opmerkingen hebben wil ik je uitnodigen om een e-mail onder vermelding van je ordernummer en deze review te sturen naar webcare@maxict.nl.
Jeroen – Max ICT Webcare