AlgemeenKansloos bedrijf wat totaal niet meedenkt in het gebied van service naar de klant toe.
Bestelling geplaatst met 3 artikelen, 2 zouden binnen 30 minuten leverbaar zijn aldus de website. 1 zou uit een centraal magazijn moeten komen.
Volgende dag mail ontvangen dat de bestelling klaar staat, dus 40 kilometer rijden naar de winkel. Nee, bestelling is niet klaar, dat artikel uit centrale magazijn wel, maar de andere 2 niet. Die liggen in de winkel in voorraad, maar mogen wij niet meegeven want ook die moeten volgens het systeem uit dat magazijn komen en zijn niet geleverd.
Pech voor u klant, wij kunnen/willen/doen niets! rot maar op naar huis zonder spullen, boeit de mediamarkt he-le-maal niets! meedenken? nope! oplossing bieden? nope!
Boos weggelopen, halverwegen de rit naar huis een mailtje: bestelling is geannuleerd. Het absolute TOPPUNT van onwin en onkunde. Wat een PRUTS BEDRIJF.
Er zijn in het geheel geen producten geleverd. Qua verzending was de optie 'ophalen in de winkel' gekozen, daar de winkel het product daadwerkelijk op voorraad zou hebben. (en ook heeft aangegeven daadwerkelijk de voorraad te hebben)
KlantenserviceGeen oplossing, terwijl dit probleem prima op te lossen was! Er was immer WEL voorraad!