AlgemeenIk wilde mijn PC bestellen inclusief een 4T harddisk die erin moest worden gezet.
Eerst met Alternate gebeld en klantenservice gaf aan dat ik dit verzoek kon toevoegen aan "mededeling" bij betaling.
Het bestellen van de hardware op de site ging heel eenvoudig, betalen was ook goed geregeld en zoals beloofd kreeg ik dezelfde dag nog een track & trace bericht dat mijn bestelling verzonden was. Helaas waren dit 2 pakketten waar ik er maar 1 verwachtte.
Volgende dag gebeld met klantenservice en de HD bleek inderdaad gewoon verzonden te zijn, dus niet in de PC gezet.
Ik moest de bestelling maar weigeren aan de deur dan zou de hele boel weer retour gaan en zou de HD wel in de PC worden gemonteerd.
Dit is inderdaad netjes zo gegaan, maar kostte helaas wel 3 extra dagen zonder PC.
Positief is dat ik wel kennis kon maken met klantenservice die vriendelijk, efficient en goed geïnformeerd is.
Levering was snel, maar helaas waren artikelen los verzonden en niet, zoals ik had aangegeven, gemonteerd in de bestelde PC.
Dit kostte extra dagen wachten op levering.
Klantenservice doen hun best alles zo netjes mogelijk op te lossen, daarbij staan ze je vriendelijk te woord.