AlgemeenSuper goede dienst. Heel duidelijk, en ik vind het altijd zo fijn dat alle medewerkers van Max-ICT voor mij klaar staan. Ook als het lijkt mis te gaan, dan geven ze het niet op om de klant tevreden te houden.
Ik vind het ook heel fijn om te zien dat ze altijd bezig zijn om hun dienst te verbeteren om aan de eisen van de klanten te voldoen. De eerlijkheid en de duidelijke verhaal heb ik altijd ervaren 10 van 10.
Ik zie veel toekomst in deze mooie bedrijf
Altijd heel duidelijk en snel met het leveren. Ik vind het ook heel fijn dat Max-ICT rekening houdt met de vrije dagen en de weekenden. Dat gaat helaas heel vaak mis bij andere bedrijven
KlantenserviceSuper goede account manager die altijd zijn afspraken nakomt. Hij weet ook waar het over gaat. Ook als ik een hele kleine vraag heb over kleine hoeveelheid, dan staat hij ook klaar voor mij met de zelfde kwaliteit.
Ook bij andere medewerkers van MAX-ICT heb ik altijd hele prettige gevoel.
Goedemiddag OrwaMuchref,
Allereerst wil ik je hartelijk bedanken voor het plaatsen van jouw shopervaring bij ons.
Het doet me goed om zo’n positieve ervaring terug te lezen, dankjewel daarvoor. Wij blijven streven naar ervaringen zoals die van jou!
Graag wens ik je veel plezier met je bestelling en alvast met je toekomstige bestellingen 😉.
Ruben – Max ICT Webcare