MediaMarkt

Hallo,
Ik wil iedereen die online winkelt in de winkel aanbevelen, onmiddellijke afwikkeling van alle zaken met betrekking tot de aankoop en betaling. Binnen een paar minuten heb je al je droomspullen, de volgende dag in huis. Supersnelle volgende dag in huis. Daarnaast biedt Media Markt originele producten van bekende merken en veel winkelcentra. Ik koop al vele jaren in deze winkel en ben zeer tevreden met het brede assortiment en met de service en hulp van de winkelmedewerkers. Ik kom altijd met plezier terug naar deze winkel, ik zal de winkel zeker binnenkort weer persoonlijk of online bezoeken
😊

Ik ben zeer tevreden over de levering, snel en probleemloos, gekochte artikelen de volgende dag in huis. De winkel stuurt een code om het pakket te volgen, wat geweldig is, je weet niet wanneer het ons zal bereiken. De winkel stelt alles in het werk om het klantcontact met de winkel en koerier zo goed mogelijk te laten verlopen.

De service in de winkel is top. Wanneer ik hulp of informatie nodig heb, staan ​​de medewerkers altijd klaar om te helpen. Ik heb nog nooit zonder gezeten, maar ik vind het ook erg leuk om in deze winkel te winkelen. De service lacht altijd en staat klaar om klanten te helpen, bedankt daarvoor, ga zo door. Ik groet de medewerkers van Media Markt

Scorekaart voor MediaMarkt