ALTERNATE.nl

Ik ben nu een aantal jaar klant bij Alternate en ik ben tot nu toe erg tevreden over hun service. De webshop is erg prettig, vooral de outlet hoek is de eerste plek waar ik iets zoek. Vaak nieuwe producten met enkel een geopende verpakking of een deuk in de doos of iets dergelijks. Maar ook wat de gehele collectie betreft zijn de prijzen vaak erg goed en concurrerend met de meeste andere webshops, vooral op gebied van elektronica.

Ik zal blijven gebruik maken van deze site en ik kan het anderen zeker aanraden.

De verzending is altijd snel en goed verpakt. Er is duidelijke communicatie en de factuur per mail ontvangen is erg prettig.

Een tijdje geleden had ik een nieuwe waterkoker gekocht (merk zal ik niet noemen) die al na korte periode stuk ging door een ontwerpfout. In eerste instantie kreeg ik direct een nieuwe toegestuurd, maar die bleek hetzelfde probleem te hebben dus kon ik na overleg met de klantenservice terug sturen en daar kreeg ik uiteindelijk een waardebon voor de aankoopprijs. Uitstekende service!

Scorekaart voor ALTERNATE.nl