AlgemeenHet was eenvoudig om de bestelling te plaatsen. Er werd tevens de optie geboden om in drie termijnen te betalen, zonder BKR registratie (kosten 15 euro). Ik heb besloten om hier geen gebruik van te maken en het hele bedrag in één keer via iDeal te betalen.
VerzendingIk had de televisie op een zaterdag besteld, waarbij ik de dinsdag als leverdag had geselecteerd. Op maandag ontving ik een e-mail waarin stond vermeld, dat de klantenservice telefonisch contact met mij ging opnemen om een leverdag in te plannen. Dit vond ik enigszins verwarrend, de leverdag was immers al tijdens het plaatsen van de order bepaald. Daarom zelf telefonisch contact opgenomen met de klantenservice. Daar wist men te melden dat dit een standaard e-mail was en dat de TV gewoon op dinsdag geleverd zou worden. Later op de dag werd ik gebeld door de klantenservice van de logistiek en werd de afspraak voor dinsdag bevestigd. De TV is conform afspraak geleverd.
KlantenserviceKorte wachttijd, vriendelijk te woord gestaan. Zoals je mag verwachten van een goede klanten service.