AlgemeenMen probeert te verdienen op retourkosten van de klant. Videokaart gekocht, binnen een maand enorme coil whine en ratelende fan (Asus TUF 3070). Klacht voorgelegd bij de serviceafdeling die adviseert het te retourneren. Dit moet op eigen kosten maar bij defect krijg je dit vergoed maar blijkbaar niet.
KlantenserviceAzerty heeft het nagekeken, RMA afgehandeld en het aankoopbedrag is geretourneerd. Claim voor de verzendkosten wordt afgewezen want de kaart was niet defect. Dus ondanks de klachten, het advies en retour van bedrag is de kaart in geheel niet defect?
Hierop netjes een retourmail gestuurd met bovenstaande argumenten maar die wordt eenvoudigweg niet beantwoord. Voor mij geen Azerty meer, ze mogen dan wel een eurootje goedkoper zijn in sommige gevallen maar dat weegt niet op tegen andere bedrijven die wel een goede service laten zien.Het betreft hier de serviceafdeling die blijkbaar van elkaar niet weten wat er afgesproken is en hult in stilzwijgen. Zeer jammer en een reden voor mij hier niet meer te bestellen.