Megekko

Wel een SSD laten bestellen en afrekenen terwijl het achteraf niet op voorrraad is? Waardeloos!
Misleiding of slordige inventaris noem ik dat. Geef dat dan aan tijidens het bestelproces. Scheelt mij ook weer.

Ipv de volgende dag, is er nu 14 dagen wachttijd tot het artikel geleverd kan worden?
Daar ga ik niet op wachten.

Slechte zaak dat men alleen een mail stuurt wat betreft de vertraagde bestelling. Geen mogelijkheid tot annuleren in de gerelateerde mail, dan wel onder 'Aankopen' onder het MeGekko accoount.

Nu zelf maar een mail gestuurd naar de supportdesk en weer afwachten wanneer ik mijn geld terug heb.

Dit is niet de eerste keer dat het gebeurt... Gewoon nalatig. Men verwacht van mij toch ook dat ik mijn koopovereenkomst na kom?

UPDATE 11 mei:
Volgende ochtend reactie gehad van MeGekko. Bij deze copy/paste ipv opnieuw verwoorden. Kan verder allemaal. Zie maar, bij deze:

" Graag confirmeer ik of jij Pietjay bent op Tweakers.

Ook wil ik het graag hebben over de SSD die gister geannuleerd is geweest.

Het blijkt het geval geweest te zijn dat er een automatische mail verstuurd is naar je die naar mijn mening gehalteerd had mogen worden.

Zo had jij die frustratie niet gekregen, en had je mogen ondervinden dat je product wel gewoon aangekomen zou zijn vandaag.

Oprechte excuses dat deze mail verstuurd is, de communicatie is scheef gaan lopen hier door.

De SSD's zijn gister in voldoende getalen binnengekomen, we hebben je dus kunnen voorzien van het gewenste artikel in het afgesproken tijdsbestek.

Wij vragen ons dan ook af of je dit product nog in bestelling wilt nemen

De levertijd op de website bedraagt 1 dag, dit klopt.

Mocht het zo zijn dat jij PietJay bent, wil je dan met de aangeleverde informatie en ''oplossing'' je review aanpassen?

We verontschuldigen ons uiteraard richting jou vanwege de miscommunicatie!

Wij hebben de levertijd kunnen halen, en kunnen dit nog steeds!

Ik had je graag een coulance aan willen bieden in de vorm van geen verzendkosten, mijn collega is zo attent geweest deze al bij het annuleren voor je aan te maken.

(Natuurlijk als je deze gebruikt voor de SSD willen we je ook aanbieden om bij de eerstvolgende bestelling daarna van het zelfde gemak te kunnen genieten, wel zo eerlijk! gezien de code's twee weken bedragen mag je ons hier ook over contacteren bij ontvangst van genoemde bestelling.)"

Scorekaart voor Megekko