AlgemeenLaptop gekocht voor m’n zoontje voor school maar wilde ook spelletje er op doen dus een msi met 3060 en i5 al met al een perfecte laptop we zijn er erg blij mee. Met verzenden was er iets mis gegaan maar megekko heeft dit intern zeer netjes opgelost en gelukkig konden we gewoon lekker verder met school en spelletje doen samen al met al super blij met megekko want ik koop er nu al paar jaar en moet zeggen heb eigenlijk nooit aftersales nodig gehad maar nu even 1 keer en perfect opgelost dus dit maakt me nog meer een klant die zeker terug komt voor meer! Bedankt voor de goede service weer!
VerzendingEr was iets met de verzending niet helemaal in orde ik ga hier niet het hele verhaal opschrijven maar wel wat de oplossing geboden was deze was omruilen mag als we dit wilden maar we kozen voor houden we hadden getest en alles erop staan dus prima zo heel netjes aangeboden en natuurlijk met 2 jaar garantie dus top!!
KlantenserviceZoals boven beschreven super ook als ik wel eens iets nodig heb en weet niet precies hoe of wat bij bijvoorbeeld met mn monitor binnen 30 min had ik mn advies en de juiste 4k monitor en tot op heden zo blij mee dus super!