AlgemeenIk heb nog niet zo heel lang ervaring met megekko. Eerste keer dat ik echt geloofde dat het een bedrijf was, was toen ik ze tegenkwam bij Dreamhack Rotterdam in Ahoy, een tijdje geleden. (Gamesweek Rotterdam heette het officieel)
Sindsdien alleen goede ervaringen over gehoord. Nu is een korte tijd geleden mijn oude PC overleden en heb ik een nieuwe besteld bij Megekko. Ten eerste is Megekko voor de meeste onderdelen de goedkoopste winkel, ten tweede heb ik nu maar een aantal dagen moeten wachten op onderdelen die elders niet of beperkt verkrijgbaar waren.
Ik was een onderdeel vergeten mee te bestellen en vroeg of dit toegevoegd kon worden aan de bestelling. Helaas is dit niet mogelijk, maar omdat het inderdaad zonde is van verzendkosten (op een kabel van 10 euro) hebben ze me goed geholpen en aangeboden het gratis te verzenden.
Ik ben zeer goed geholpen door de klantenservice en kan iedereen aanraden om Megekko te gebruiken.
De zending is vrij snel verstuurd en heb van zowel klantenservice als van postNL regelmatig updates ontvangen over wanneer het kwam.
Ik vind echter wel dat op bestellingen boven een bepaald bedrag, de verzendkosten mogen worden kwijtgescholden. Want als ik voor 1500 euro aan onderdelen bestel kan die 4 euro er wel af bij hun.
Ik ben zeer vriendelijk en volledig geholpen, zo hebben ze mij ook nuttige dingen verteld over mijn bestelling waar ik niet eens om gevraagd had.