Coolblue.nl

Bezorger kwam een vaatwasser brengen. Beschadigd daarbij lelijk mijn pas geverfde voordeur en kozijn met een kras zo diep dat zelfs het hout beschadigd is. Bezorger zegt er niks van en zie het een kwartier nadat hij vertrokken is wanneer ik de auto weer op de oprit wil gaan zetten. "Alles voor een glimlach". Nou mijn dag is goed verpest. Dit gaat weer een hoop gedoe worden dit netjes weg te werken, de kosten hopelijk te kunnen verhalen etc.

1100 euro betaald en daarvoor mijn deurpost laten vergallen door de verzender. Haalt het plezier van een nieuwe vaatwasser wel onderuit. Ik ben in contact met de klantenservice dit op te lossen. Als dit een beetje soepel verloopt zal ik de klantenservice beoordeling ook plaatsen.

Update: Inmiddels 2 weken later, maar ze hebben de schade aan mijn voordeur vergoed. Koste wel even wat moeite met het laten opstellen van een offerte door een zelf gekozen schilder, deze weer te delen met Coolblue en laten goedkeuren maar uiteindelijk is de offerte goed gekeurd, heb ik het geld op mijn rekening ontvangen en kan de schilder nu bij mij aan de slag om te repareren. 4 sterren en geen 5 sterren omdat ik een uur aan de wacht heb gezeten aan de telefoon.

Beste Rollo,

Wat enorm balen om te horen dat je deur en kozijn zijn beschadigd bij de levering van je nieuwe vaatwasser. Dit is natuurlijk niet wat je verwacht als je een vaatwasser laat bezorgen.

Fijn om te horen dat we dit voor je hebben kunnen oplossen. Mocht je hier nog vragen of opmerking over hebben, dan ontvangen we deze graag via geenglimlach@coolblue.nl. Dan zullen we ons best doen om dit goed voor je af te sluiten!

Met vriendelijke groeten,
Coolblue